Highlands High School  Logo
Bell Schedule Attendance Registrar Front Office Administration Counseling Contact Us Computer Labs History of Our School Main Campus Library Announcements
All-Staff Directory AVID Building Effective Schools Together (B.E.S.T) English Language Arts Mathematics Physical Education JROTC Science Social Science Special Ed Visual & Performing Arts World Languages
Student Government Anime Club Drama Club AVID Club B.E.S.T. Club Friday Night Live JROTC
Highlands Scots Baseball Boys Basketball Boys Golf Boys Soccer Boys Volleyball Cheer Cross Country Football Girls Basketball Girls Golf Girls Soccer Girls Volleyball Softball Swimming Tennis Track & Field Wrestling
Parent Resource Center (Centro de Padres) ELAC Tutoring Student Resources Community Resources Psychological Resources Scotsman Newspaper HHS Alumni Association Sponsors
Events Graduation Sister School: Matsuyama Seiryo AVID College Tour Awards Night
Highlands en Espanol

Bell Schedule

Regular Bell Schedule Mon, Tues, Thurs, Friday

 

 

Period 1

7:30 to 8:32

  62 Minutes

Period 2

8:37 to 9:39

62 Minutes

Period 3

9:44 to 10:46

62 Minutes

Period 4

10:51 to 11:53

62 Minutes

LUNCH

11:53 to 12:23

30 Minutes

Period 5

12:28 to 1:30

62 Minutes

Period 6

1:35 to 2:37

62 Minutes

 

 


 

Wednesday Early Out Bell Schedule

Teacher Inservice: 12:45 to 2:30

 

Period 1

7:30 to 8:12

42 Minutes

Period 2

8:17 to 8:59

42 Minutes

Period 3

9:04 to 9:46

42 Minutes

Period 4

9:51 to 10:33

42 Minutes

Period 5

10:38 to 11:20

42 Minutes

LUNCH

11:20 to 11:50

30 Minutes

Period 6

11:55 to 12:37

42 Minutes

 

 

 

Minimum Day Bell Schedule

 

Period 1

7:30 to 8:12

42 Minutes

Period 2

8:17 to 8:56

39 Minutes

Period 3

9:01 to 9:40

39 Minutes

Period 4

9:45 to 10:24

39 Minutes

Period 5

10:29 to 11:08

39 Minutes

LUNCH

11:08 to 11:38

30 Minutes

Period 6

11:43 to 12:22

39 Minutes

 

 

Rally Bell Schedule

 

 

Period 1

7:30 to 8:22

52 Minutes

Period 2

8:27 to 9:19

52 Minutes

Period 3

9:24 to 10:16

52 Minutes

Period 4

10:21 to 11:13

52 Minutes

Period 5

11:18 to 12:10

52 Minutes

LUNCH

12:10 to 12:40

30 Minutes

Period 6

12:45 to 1:37

52 Minutes

Rally

1:42 to 2:37

55 Minutes